„Ce mesaj de dragoste i-a scris un fost judecător de la Curtea de Apel Chișinău magistratei Curții Constituționale, Liuba Șova, de Ziua Îndrăgostiților?” Această întrebare ne-a fost adresată de către un reprezentant al Femidei de la Chișinău în ziua când lumea occidentală, dar și Moldova deja, sărbătorește „Valentine’s day” (în Estonia, de altfel, e ziua prietenilor).

Întrebarea a fost mai mult retorică, iar informația care ne-a fost oferită, este adevărată, spune justițiarul, un cunoscut al “prieteniei” între cei doi magistrați. Iubirea tainică ar fi între Liuba Șova și fostul judecător al Curții de Apel Chișinău, Sergiu Furdui, demisionat din sistem încă în 2021.

Dragostea lor ascunsă ar dura de mai mulți ani. În mediul justițiabililor de la Chișinău se vorbește, pe alocuri cu invidie, despre darul făcut de cavaler, din ce a reușit să adune la Curtea de Apel Chișinău, pentru doamna inimii sale. Un apartament mare și frumos, pe care Liuba Șova chiar l-a indicat în declarația sa de avere și interese.

“A iubi e omenește”, a încheiat justițiabilul nostru, cu o doză mare de invidie.

Iubirile ăstea… dna nemerenco, încă ministra sănătății, știe cum e….

Sursa: luchianiuc.com