Maib lansează un nou produs pe piață – cardul maib freelance. Este o soluție universală și ideală pentru freelanceri și liber-profesioniști, care permite transferul gratuit al banilor din portofelul electronic PayPal pe contul de card. Astfel poți rapid, fără griji și, cel mai important, fără comision să obții acces la banii câștigați.

Încă un avantaj al noului card – consultație gratuită la completarea declarației pe venit și în procesul deschiderii întreprinderii individuale.

De două ori pe lună poți comanda mâncare cu livrare gratuită pe straus.md în sumă de peste 150 de lei, precum și beneficiezi de 50% reducere la călătoriile cu taxi.

Maib freelance garantează deținătorului cardului reduceri și oferte speciale în timpul călătoriilor, pentru studii, cumpărături și utilizarea diverselor servicii. Toate privilegiile oferite de noul card sunt disponibile în secțiunea dedicată maib freelance din chatbot-ul Visa Concierge. Tot aici vei primi codurile promoționale pentru reduceri sau servicii gratuite.