MAN-ul este să demonstreze că lucrurile se pot întâmpla chiar și atunci când este foarte complicat. Cel puțin asta a declarat primarul general Ion Ceban în cadrul emisiunii Morari.Live de la N4.

Potrivit edilului, acest lucru a fost demonstrat la Primăria Chișinău prin gestionarea unor crize ce au lovit sub centură municipalitatea.

„Noi suntem gestionarii situației în Chișinău, în condițiile de criză pandemică. Pandemia a venit când am venit cât am fost în a treia lună de mandat. Și în 78 la sută a fost presiunea pe Chișinău și pe instituțiile strategice din Chișinău si până astăzi nu mi a dat nimic, niciun leu pentru asta. Criza energetică lovește cel mai mult aici. Dacă m-ați întrebat în pauză, v-am spus care sunt pierderile astăzi.

Criza refugiaților tot aici a fost. 45 de centre au fost. Miile de persoane sunt aici. Nu știu pentru ce cerșesc banii în afara. Ar fi bine să avem și noi un raport pe final. Acum, oamenii, pentru prima dată, din ce comunic eu cu ei, în teren, văd schimbări esențiale în Chisinau, în pofida tuturor acestor greutăți. Eu vreau să pun în valoare oamenii care pot munci, nu care bat limba la televizor sau la microfoane, nu cei care sunt specialiști pe Facebook declarați, nu cei care se pretind a fi economiști și finanțiști, tot așa mai departe. Oamenii care schimbă lucrurile în fapte. Parantezele le vom descrie foarte clar la Congres”, a declarat Ceban.

Întrebat prin ce se va deosebi MAN de PAS, edilul a punctat că în MAN nu vor fi incompetenți. „ MAN va fi un partid care poate face lucruri, nu un partid impotent cum este PAS, iata. Diferență foarte mare. Lucruri făcute versus niște impotenți. Punct”, a conchis Ceban.